Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Jelle Klaasen wint laatste Players Championship Darts

Jelle Klaasen Players Championship Darts

Players Championship Darts. Het veertiende en laatste Players Championship Darts Event is een prooi geworden voor de 30-jarige Jelle Klaasen. ‘Cobra’ kende een sterke dag en rekende in de finale met grote cijfers af met Ian White: 6-2. Het is voor Klaasen zijn eerste PDC-titel sinds lange tijd.

Klaasen begon de dag met een Nederlands onderonsje tegen voormalig Lakeside-kampioen Christian Kist. De Brabander wist deze partij met 6-4 te winnen, en rekende vervolgens met diezelfde cijfers af met Mark Dudbridge, Gerwyn Price en Adrian Lewis. In zijn laatste twee wedstrijden tot aan de finale was hij te sterk voor Daryl Gurney en het Oostenrijkse talent Rowby-John Rodriguez.

Sterke dag voor Van Duijvenbode op Players Championship Darts

Dirk van Duijvenbode mocht gisteren ook de nodige Britse ponden aan zijn totaal toevoegen. De 23-jarige Nederlander schopte het op het laatste Players Championship namelijk tot de laatste acht. Uiteindelijk ging Van Duijvenbode, met als tijdens het twaalfde PC Event, onderuit tegen Michael Smith.

Perfecte leg voor Caris

Gisteren werd er een 9-darter genoteerd op het Players Championship in Wigan. Magnus Caris slaagde er in om een perfecte leg te gooien tegen Jason Marriott. De Zweed won deze eerste ronde partij uiteindelijk met 6-3, maar ging een ronde later onderuit tegen Josh Payne.

Uitslagen Players Championship 14 zondag 5 juli

Kwartfinale
Michael Smith – Dirk van Duijvenbode 6-1
Ian White – Peter Wright 6-5
Rowby-John Rodriguez – Mensur Suljovic 6-3
Jelle Klaasen – Daryl Gurney 6-2

Halve finale
Ian White – Michael Smith 6-5
Jelle Klaasen – Rowby-John Rodriguez 6-2

Finale

Jelle Klaasen – Ian White 6-2

Deelnemersveld World Matchplay 2015 compleet

Nu alle Players Championship Toernooien zijn afgewerkt, is het volledige deelnemersveld voor het World Matchplay 2015 bekend.

Het volledige deelnemersveld is als volgt: Michael van Gerwen, Phil Taylor, Gary Anderson, Adrian Lewis, Peter Wright, James Wade, Dave Chisnall, Simon Whitlock, Ian White, Robert Thornton, Brendan Dolan, Mervyn King, Michael Smith, Terry Jenkins, Raymond van Barneveld, Justin Pipe, Kim Huybrechts, Jelle Klaasen, Benito van de Pas, Vincent van der Voort, Stephen Bunting, Mensur Suljovic, Gerwyn Price, Steve Beaton, Jamie Caven, John Henderson, Keegan Brown, Andrew Gilding, Jamie Lewis, Joe Murnan, Kyle Anderson en Andy Hamilton.

Back To Top