Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

International Darts Open 2015 live stream: Van Gerwen in actie

Michael van Gerwen International Darts Open 2015

International Darts Open 2015. Max Hopp en Thomas Seyler hebben zich weten te plaatsen voor de tweede ronde van het International Darts Open in Riesa. Vandaag gaan zij spelen tegen Mervyn King en Robert Thornton.

De partijen van de International Darts Open 2015 zijn hier te zien via de live stream!

De 18-jarige Hopp, die in het kwalificatietoernooi nog een negendarter gooide, was in de eerste ronde met 6-2 te sterk voor Kevin McDine. De ervaren Seyler was in de Sachsenarena duidelijk een maatje te groot voor Antonio Alcinas: 6-1.

De Duitsers Daniel Zygla en Jyhan Artut hadden minder geluk in hun openingsronde. Zygla ging voor eigen publiek met 6-4 onderuit tegen Mark Barilla en Artut verloor, ondanks een sterkste comeback, met dezelfde cijfers van Jonny Clayton.

Kist en De Zwaan winnen niet op International Darts Open

Christian Kist en Jeffrey de Zwaan hebben gisteren hun eerste ronde partij niet weten te winnen. ‘The Lipstick’ kreeg een whitewash van Robert Marijanovic en de talentvolle De Zwaan moest zijn meerdere erkennen in Mickey Mansell, die vorige week nog voor Noord-Ierland uitkwam op de World Cup of Darts.

Tegenstander Van Gerwen International Darts Open 2015 bekend

Na het afwerken van alle eerste ronde wedstrijden zijn de tegenstander voor topfavoriet Michael van Gerwen , Vincent van der Voort en Benito van de Pas bekend. ‘Mighty Mike’ gaat in de tweede ronde spelen tegen William O’Connor uit Ierland. In de vijf voorgaande ontmoetingen tegen O’Connor wist Van Gerwen er vier te winnen, alleen de eerste confrontatie ging verloren.

Voor Van der Voort wacht vanavond een ontmoeting met het Oostenrijkse talent Rowby-John Rodriguez, die in de eerste ronde te sterk was voor Adam Hunt. Rodriguez is niet onbekend met Nederlanders, want op het afgelopen World Championship Darts nam hij het ook al op tegen Raymond van Barneveld.

De uit Tilburg afkomstige Van de Pas heeft het niet getroffen met zijn tegenstander. Hij speelt namelijk tegen de taaie Mensur Suljovic uit Oostenrijk. Voor ‘BigBen’ en ‘The Gentle’ wordt het de eerste onderlinge ontmoeting. De winnaar van deze partij gaat in de derde ronde spelen tegen de winnaar van het duel tussen Van Gerwen en O’Connor.

Programma International Darts Open 2015 zaterdag 20 juni

Middagsessie, 13.00 uur – 17.00 uur
Steve Beaton – Mark Barilli
Benito van de Pas – Mensur Suljovic
Brendan Dolan – Robert Marijanovic
Robert Thornton – Thomas Seyler
Justin Pipe – James Wilson
Dave Chisnall – Matthew Edgar
Kim Huybrechts – Cristo Reyes
Ian White – Mickey Mansell

Avondsessie, 19.00 uur – 23.00 uur
Terry Jenkins – Jamie Lewis
Michael Smith – Jonny Clayton
Vincent van der Voort – Rowby-John Rodriguez
Peter Wright – Matt Clark
Mervyn King – Max Hopp
Jamie Caven – Stephen Bunting
Michael van Gerwen – William O’Connor
Simon Whitlock – Daryl Gurney

Back To Top