Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

In September 3 PDC European Tour events in Nederland en Duitsland

michael van Gerwen German Darts Masters favorieten voorspellen getty

European Tour Darts 2017. De PDC European Tour gaat zijn volgende fase in en de komende drie wedstrijden worden in de buurt gespeeld: De Dutch Darts Masters in ons eigen Maastricht, de German Darts Grand Prix in Mannheim en de International Darts Open in Riesa.

De Dutch Darts Masters gaat zijn zesde editie tegemoet en wordt dit jaar gespeeld in de MECC in Maastricht en vindt plaats van 1 t/m 3 september. Het PDC European Tour-toernooi dat sinds 2012 wordt gehouden, werd eerder in andere steden gespeeld zoals Nuland, Veldhoven en Venray.

Wedden op darts? Zie onder. Inzetten doe je bij Mr Green!

Dutch Darts Masters 2017

De afgelopen drie jaar werd het toernooi gewonnen door Michael van Gerwen. De winnaar ontvangt een prijs van £25.000 en de nummer twee verdient £10.000. De totale prijzenpot bevat £135.000.

Zestien topspelers van de PDC nemen het in Maastricht op tegen tweeëndertig qualifiers. De qualifiers spelen in de eerste ronde tegen elkaar en de beste zestien spelen vervolgens vanaf de tweede ronde tegen de zestien reeds geplaatste PDC-coryfeeën. Inmiddels zijn de geplaatste deelnemers bekend.

Geplaatste spelers:
1 Michael van Gerwen; 2 Peter Wright; 3 Mensur Suljovic; 4 Simon Whitlock; 5 Michael Smith; 6 Ian White; 7 Kim Huybrechts; 8 Benito van de Pas; 9 Daryl Gurney; 10 Jelle Klaasen; 11 Alan Norris; 12 Joe Cullen; 13 Cristo Reyes; 14 Gerwyn Price; 15 Rob Cross; 16 Mervyn King

German Darts Grand Prix en Internation Darts Open

Ook voor de German Darts Grand Prix in Mannheim en de International Darts Open zijn de geplaatste deelnemers bevestigd, het zijn dezelfde zestien PDC-darters die ook hun opwachting maken in Maastricht. De German Darts Grand Prix zullen van 8 t/m 10 september worden gespeeld in de Maimarkthalle, in het Duitse Mannheim.

Het International Darts Open in Riesa – het derde toernooi van het Duits-Nederlandse trio – wordt tot slot gespeeld van 22 t/m 24 september. Meer informatie over deze laatste twee toernooien volgt en over de verkrijgbaarheid van kaarten kun je terecht bij PDC Europe.

Deelnemers WK Darts 2018 bevestigd

Ook voor het PDC wereldkampioenschap in Alexandra Palace dat rond de jaarwisseling wordt gespeeld, zijn de deelnemers inmiddels bevestigd. Michael van Gerwen is als verdedigend wereldkampioen uiteraard als eerste geplaatst. Mr Green noteert 1.73 voor Van Gerwens derde wereldtitel.

Peter Wright en Gary Anderson gaan gelijk op om de finale te halen en noteren gelijke kansen op de titel: 7.00 bij bookmaker Mr Green. Opvallend is ook dat de odds voor Phil Taylor zijn aangepast, nadat hij dit weekend Michael van Gerwen vloerde en vervolgens zijn zestiende titel won op het World Matchplay. Voor zijn allerlaatste wereldtitel noteert Taylor odds van 10.00.

Back To Top