Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Gibraltar Darts Trophy 2015: Van Gerwen – Woods

Michael van Gerwen Gibraltar Darts Trophy

European Tour Darts. Michael van Gerwen maakt nog altijd kans op de titel op de Gibraltar Darts Trophy 2015. In de derde ronde komt ‘Mighty Mike’ in actie tegen Brian Woods, de huidige nummer 67 van de wereld.

Van Gerwen speelde in de tweede ronde opnieuw niet zijn beste spel. De topfavoriet had een elfde beslissende leg nodig om af te rekenen met Kevin Painter. Hij noteerde een gemiddelde van 85.02, wat aantoont dat Van Gerwen onder zijn kunnen speelde.

‘Pecker’ heeft er dit weekend al twee wedstrijden opzitten. De voormalig halve finalist op Lakeside rekende in de eerste ronde af met ‘local hero’ Manuel Vilerion en was gisteren verrassend te sterk voor Steve Beaton, de verliezend finalist van vorig jaar.

Klaasen treft Derry in derde ronde

Jelle Klaasen is de derde Nederlander die kans maakt op de kwartfinale in Gibraltar. ‘The Cobra’, die vorig jaar niet op dit toernooi in actie kwam, whitewashte Daryl Gurney en liet ook Brendan Dolan kansloos op dit European Tour Event.

De Nederlander zal dan ook als favoriet beginnen aan zijn derde wedstrijd tegen Nathan Derry, die onlangs nog een negendarter noteerde. De Brit heeft zijn goede vorm meegenomen naar dit toernooi en versloeg Ian White in de vorige ronde. Derry noteerde in deze wedstrijd een gemiddelde van 100.90 en scoorde de volle honderd procent op de dubbels.

Van der Voort tegen titelverdediger Wade

Vincent van der Voort bereikte gisteren de derde ronde dankzij een eenvoudige overwinning op Kevin McDine. Voor een plaats bij de laatste acht moet ‘The Dutch Destroyer’ zien af te rekenen met titelverdediger James Wade.

Van der Voort en Wade stonden in het verleden negen keer eerder tegenover elkaar. De huidige head-to-head tussenstand is 7-2 in het voordeel van ‘The Machine’. Opvallend genoeg werden de laatste twee ontmoetingen, die beiden vorige maand plaatsvonden, gewonnen door de 39-jarige Van der Voort.

Programma derde ronde Gibraltar Darts Trophy

Gary Anderson – Terry Jenkins
Mervyn King – Justin Pipe
James Wade – Vincent van der Voort
Wayne Jones – Kim Huybrechts
Michael van Gerwen – Brian Woods
Jelle Klaasen – Nathan Derry
Gerwyn Price – Simon Whitlock
Jamie Lewis – Andy Smith

Naast alle derde ronde partijen worden vandaag ook de kwartfinales, halve finales en de finale afgewerkt van de Gibraltar Darts Trophy 2015.

Uitslagen tweede ronde Gibraltar Darts Trophy

Terry Jenkins 6-2 Tony Newell
Mervyn King 6-0 Antony Lopez
Justin Pipe 6-4 Mike Zuydwijk
Vincent van der Voort 6-3 Kevin McDine
Steve Beaton 5-6 Brian Woods
Brendan Dolan 2-6 Jelle Klaasen
Ian White 1-6 Nathan Derry
Michael Smith 5-6 Jamie Lewis
Simon Whitlock 6-4 Benito van de Pas
James Wade 6-3 Cristo Reyes
Peter Wright 5-6 Wayne Jones
Gary Anderson 6-2 Devon Petersen
Kim Huybrechts 6-5 Dimitri van den Bergh
Michael van Gerwen 6-5 Kevin Painter
Robert Thornton 4-6 Gerwyn Price
Stephen Bunting 3-6 Andy Smith

Back To Top