Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

German Darts Masters: Michael van Gerwen begint met overwinning

Michael van Gerwen German Darts Masters 2015

German Darts Masters 2015. Michael van Gerwen heeft zijn eerste wedstrijd op de German Darts Masters gewonnen. De Brabander rekende op gemakkelijke wijze af met Gary Stone en speelt vanmiddag tegen Jamie Caven.

Vincent van der Voort is de tweede Nederlander die zich plaatste voor de laatste zestien. ‘The Dutch Destroyer’ won in de derde ronde met 6-3 voor Andy Smith en gaat het nu opnemen tegen William O’Connor. Benito van de Pas kende minder succes, hij verloor met 6-0 van James Wade.

Bain verrast Huybrechts op German Darts Masters

Kim Huybrechts is gisteren verrassend uitgeschakeld op het derde European Tour Event van het jaar. De Belg, die donderdag afscheid nam van de Betway Premier League Darts, verloor met 6-5 van Jamie Bain, die in de vierde ronde gaat spelen tegen Peter Wright.

‘’Ik had een uitstekende start, maar Kim vocht zich knap terug in de wedstrijd’’, vertelde Bain na afloop. ‘’Hij is een van de beste spelers ter wereld en ik vind het een eer dat ik van hem heb gewonnen. Ik heb nog nooit een wedstrijd gewonnen op een European Tour Event, dus het is nu al een fantastisch weekend voor me.’’

Gilding verslaat Beaton in derde ronde

Andrew Gilding heeft zich geplaatst voor de vierde ronde van de German Darts Masters. De sensatie van het UK Open 2015 was gisteren te sterk voor Steve Beaton: 6-4. ‘Goldfinger’ speelt zijn volgende wedstrijd tegen John Henderson.

‘’Dit was een erg spannende wedstrijd, gelukkig heb ik gewonnen’’, aldus Gilding. ‘’Ik ben blij dat ik mijn dubbels goed gooide, want ik was scorend niet zo sterk als gisteren. Ik voelde me dus niet erg comfortabel, hopelijk is dit in mijn volgende wedstrijd wel het geval.’’

Programma German Darts Masters maandag 6 april

Middagprogramma German Darts Masters
James Wade – Terry Jenkins
Adrian Lewis – Wes Newton
Brendan Dolan – Simon Whitlock
John Henderson – Andrew Gilding
Peter Wright – Jamie Bain
Robert Thornton – Mensur Suljovic
William O’Connor – Vincent van der Voort
Michael van Gerwen – Jamie Caven

Avondprogramma German Darts Masters
Kwartfinales, halve finales en finale.

Alle wedstrijden worden afgewerkt in een best-of-eleven format.

Back To Top