Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

German Darts Masters 2015: Michael van Gerwen – Gary Stone

Benito van de Pas German Darts Masters

German Darts Masters 2015. Benito van de Pas heeft de eerste ronde op de German Darts Masters overleefd. De talentvolle Tilburger komt net als Vincent van der Voort en Michael van Gerwen vandaag in actie.

‘BigBen’ rekende in de eerste ronde af met landgenoot Jan Dekker. Vanavond neemt hij het in de tweede ronde op tegen James Wade, die in de openingsronde genoot van een bye. In de twee voorgaande ontmoetingen slaagde onze landgenoot er nog nooit in om als winnaar van het podium te stappen.

Van der Voort opent tegen Smith

Vincent van der Voort begint zijn German Darts Masters met een wedstrijd tegen Andy Smith. ‘The Dutch Destroyer’ hoefde vanwege zijn geplaatste status geen eerste ronde partij af te werken. Dit geldt wel voor Smith, die gisteren met 6-3 won van Daniel Zygla.

Van der Voort en ‘The Pieman’ stonden veertien keer eerder tegenover elkaar. De huidige head-to-head tussenstand is 9-5 in het voordeel van de Nederlander. De laatste ontmoeting vond plaats tijdens een Players Championship toernooi in november 2013. ‘The Dutch Destroyer’ won deze confrontatie met 6-5 in legs.

Van Gerwen treft Stone in tweede ronde German Darts Masters

Michael van Gerwen speelt de laatste wedstrijd van de dag tegen Gary Stone. De Schot was in de eerste ronde verrassend te sterk voor John-Rowby Rodriguez uit Oostenrijk. Ondanks een 3-0 voorsprong moest een elfde leg alsnog voor de beslissing zorgen.

‘’Het duurde even voordat Rowby in de wedstrijd kwam, maar hij kreeg het toch nog voor elkaar om mij flink onder druk te zetten’’, aldus Stone op de PDC-website. ‘’Ik vind het een eer om in de tweede ronde tegen een wereldtopper als Michael te spelen. Ik kijk erg uit naar deze wedstrijd.’’

Programma German Darts Masters zondag 5 april

Middagsessie German Darts Masters
Brendan Dolan – Michael Mansell
Terry Jenkins – Jamie Lewis
Simon Whitlock – David Pallett
Mervyn King – Wes Newton
Justin Pipe – Mensur Suljovic
Ian White – William O’Connor
Jamie Caven – Ronny Huybrechts
Steve Beaton – Andrew Gilding

Avondsessie German Darts Masters
Michael Smith – John Henderson
Benito van de Pas – James Wade
Jamie Bain – Kim Huybrechts
Adrian Lewis – Kurt Parry
Vincent van der Voort – Andy Smith
Peter Wright – Keegan Brown
Robert Thornton – Darren Webster
Michael van Gerwen – Gary Stone

Alle wedstrijden op de German Darts Masters worden afgewerkt in een best-of-elf format

Back To Top