Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

European Tour: Dutch Darts Masters 2015 Venray

VIncent van der Voort Dutch Darts Masters 2015

Dutch Darts Masters. Jelle Klaasen, Jerry Hendriks, Jeffrey De Zwaan en Christian Kist hebben zich gisteren weten te plaatsen voor de Dutch Darts Masters. Vandaag komen ze in actie in de eerste ronde van het European Tour Darts toernooi dat dit weekend in Venray wordt gespeeld. Michael van Gerwen – en de rest van de PDC darts-top – speelt zijn eerste wedstrijd op zaterdag. Raymond van Barneveld is er niet bij. Hij zat niet bij de zestien spelers en had dus een plek moeten verdienen via de kwalificaties van gisteren. Hij liet enkele weken geleden al weten dat hij zou afzien van deelname.

Van Gerwen titelverdediger op Dutch Darts Masters

Het Dutch Darts Masters toernooi in Venray maakt deel uit van de PDC European Tour en is het vierde uit de serie. Van Gerwen won alledrie de voorgaande events en start in Venray als titelverdediger. Ook Vincent van der Voort behoort tot de zestien spelers die zich direct hebben geplaatst en hoeft pas in de tweede ronde aan te treden. Ook zijn er twintig UK Qualifiers die deelnemen aan de eerste ronde. In totaal doen er 48 darters mee op de Dutch Masters.

Naast de vier Nederlanders die een ‘host nation’ ticket konden bemachtigen, hebben zich nog acht Europese darters gekwalificeerd voor de Dutch Masters. De Oostenrijkers Mensur Suljovic en Rowby-John Rodriguez hebben zich gisteren geplaatst, evenals de Belgen Dimitri Van den Bergh, Davyd Venken en Kenny Neyens. Daarnaast spelen de Spanjaard Cristo Reyes, de Duitser Max Hopp en de Griek John Michael vandaag in de eerste ronde.

Jelle Klaasen speelt vanavond tegen debutant ‘Chuck’ Alan Norris. Vanmiddag speelt Christian Kist tegen Cristo Reyes en Jeffrey de Zwaan, die eerder dit jaar zijn eerste PDC Tour Card won, treft Joe Cullen. ’s Avonds speelt Jerry Hendriks tegen Wes Newton in wat een mooie partij belooft te worden

Programma Dutch Darts Masters Middagsessie

Eerste Ronde, vrijdag 5 Juni
Daryl Gurney v John Michael
Prakash Jiwa v John Henderson
Dimitri Van den Bergh v David Pallett
Brett Claydon v William O’Connor
Mensur Suljovic v Johnny Clayton
Christian Kist v Cristo Reyes
Wayne Jones v Josh Payne
Jeffrey de Zwaan v Joe Cullen

Programma Dutch Darts Masters Avondsessie

Eerste Ronde, vrijdag 5 Juni vanaf 19.00 uur
Max Hopp v Gerwyn Price
Gary Stone v Dean Winstanley
Nathan Aspinall v Jamie Robinson
Rowby-John Rodriguez v Davyd Venken
Darren Webster v Ricky Evans
Jelle Klaasen v Alan Norris
Kenny Neyens v Kyle Anderson
Jerry Hendriks v Wes Newton

Back To Top