Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Dubai Duty Free Darts Masters

Adrian Lewis, Michael Van Gerwen and Raymond Van Barneveld

De tweede editie van de Dubai Duty Free Darts Masters zit er aan te komen en de acht deelnemers zijn er klaar voor. Dit toernooi is een onderdeel van de World Series of Darts evenementen. Het toernooi zal worden gespeeld op 29 en 30 mei. Aan het toernooi zullen acht deelnemers meedoen. Het deelnemersveld zal bestaan uit de top zes van de wereldranglijst aan het begin van 2014 en twee wildcardhouders.

Titelverdediger Michael van Gerwen is al zeker van deelname. Ook Phil Taylor, Adrian Lewis, Simon Whitlock, James Wade en Dave Chisnall zijn verzekerd door hun plek in de top zes. Peter Wright en Raymond van Barneveld mochten de wildcards in ontvangst nemen. Dave Chisnall en Peter Wright kwamen nog niet eerder in actie tijdens de World Series.

De vier geplaatste darters, Michael van Gerwen, Phil Taylor, Simon Whitlock en Peter Wright zullen één van de andere vier darters loten. De deelnemers zijn maandag allemaal afgereisd naar Dubai. Morgen zal de kwart finale worden gespeeld. De halve finale en de finale staan een dag later op het programma. De loting hiervoor zal woensdagavond plaats vinden.

De PDC denkt dat het toernooi in Dubai een ideale stap is om darten wereldwijd op de kaart te zetten. Dartfans in Dubai kunnen een waar spektakel verwachten met de acht beste darters van dit moment. Kersvers Premier League-winnaar zal zijn status willen waarmaken tijdens het toernooi. Landgenoot Michael van Gerwen zal graag revanche willen nemen voor de verloren play-offs van de Premier League. De eerste editie van het toernooi in 2013 werd gewonnen door Michael van Gerwen. In de finale was hij te sterk voor Raymond van Barneveld.

Back To Top