Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Dubai Darts Masters 2015 live stream: Van Gerwen – Van Barneveld

Michael van Gerwen Dubai Darts Masters 2015

Dubai Darts Masters 2015. Na de daverende finale van de Premier League Darts staat het volgende toernooi al weer voor de deur. Vandaag zal er in Dubai voor de Dubai Darts Masters gegooid worden. De loting vond gisteren al plaats en die leverde op z’n zachtst gezegd een aantal interessante affiches op. Zo mogen de twee Nederlanders in het deelnemersveld, Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld het in de eerste ronde al tegen elkaar opnemen. De andere kwartfinales bestaan uit Lewis-Bunting, Taylor-Wright en Anderson-Wade. Zeker een toernooi om eens mooi op vooruit te blikken!

Herhaling van halve finale Premier League op Dubai Darts Masters

De twee Nederlandse darters namen het vorige week donderdag ook al tegen elkaar op in de halve finale van de Premier League. Toen was het Van Gerwen die uiteindelijk te sterk was voor Van Barneveld. De Brabander trof daarna in de finale Gary Anderson maar wist zijn goede spel niet te belonen waardoor het uiteindelijk The Flying Scotsman was die er met de buit vandoor ging. Van Gerwen tegenover Brabants Dagblad: “We (Van Barneveld en Van Gerwen) hebben vaak tegen elkaar gespeeld”, zegt Mighty Mike. “Het wordt een mooie wedstrijd voor ons en voor het publiek. Ik kom graag naar Dubai en ik hoop dat ik dit toernooi nog een keer winnen. Ik ben er trots op dat ik de regerend kampioen ben hier, en wil die titel niet zomaar opgeven.” Hiermee doelt Van Gerwen op het feit dat hij de afgelopen twee jaar ook de sterkste was in het openlucht toernooi in Dubai.

Dubai Darts Masters: Taylor wil een keer door in Dubai

Een andere noemenswaardige naam voor vandaag is Phil Taylor. De Engelse recordhouder deed al twee keer mee aan het toernooi maar slaagde er telkens niet in om de tweede ronde te behalen. Tegenover GulfNews verklaart hij: “Ik speelde vorig jaar slecht, het moet dit jaar beter en ik speel dit jaar ook beter. Het is alleen zo dat andere darters nóg beter gooien.” Om een ronde verder te komen moet hij dus eerst langs Peter Wright. In de halve finale treft hij dan de winnaar uit de wedstrijd tussen Anderson en James Wade. Voor Anderson is het de eerste keer dat hij meedoet aan dit toernooi.

Programma Dubai Darts Masters 2015

18:00 Adrian Lewis – Stephen Bunting
18:45 Gary Anderson – James Wade
19:30 Phil Taylor – Peter Wright
20:15 Michael van Gerwen – Raymond van Barneveld

Back To Top