Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Dubai Darts Masters 2015 finale live stream

Michael van Gerwen Dubai Darts Masters 2015

Dubai Darts Masters 2015. De eerste ronde van de Dubai Darts Masters  zitten er weer op en dat betekent dat er nog maar vier darters over zijn die kans maken op het grootste deel van de totale prijzenpot van €250.000,-. Bij het openlucht toernooi in Dubai waren het uiteindelijk Michael van Gerwen, Phil Taylor, Adrian Lewis en Gary Anderson die hun tegenstander versloegen en in de halve finale terechtkwamen. De halve finales en finale worden vanavond gespeeld om te bepalen wie zich de Dubai Darts Master van 2015 mag noemen.

Van Gerwen bereikt halve finale Dubai Darts Masters

Een van de kandidaten om die titel op zijn naam te schrijven is Michael van Gerwen, de man die het lucratieve toernooitje in 2013 en 2014 ook al op zijn naam schreef. Hij rekende gisteren af met landgenoot Raymond van Barneveld, van wie hij in de halve finale van de Premier League ook al won vorige week. In een spannende pot tussen de twee Hollandse dartsgiganten was het Van Barneveld die aanvankelijk de beste uitgangspositie creëerde. Hij begon sterk aan de wedstrijd en overklaste Mighty Mike waardoor hij op een 4-1 voorsprong kwam. Na de break was het echter de Brabander die sterk terugkwam tot 4-4. Wat volgde was een gelijk opgaande wedstrijd waarin Van Gerwen uiteindelijk de overwinning pakte op een 9-8 voorsprong. Hij brak Barney en kwalificeerde zich voor de halve finale waarin hij tegen Lewis zal gaan spelen.

Andere halve finale Dubai Darts Masters tussen Taylor en Anderson

Diezelfde Adrian Lewis had het maar knap lastig met Stephen Bunting. In een heuse thriller wist Jackpot pas op de valreep de overwinning binnen te slepen. Lewis won namelijk met 10-9 en blijft kanshebber voor de titel. De andere halve finale gaat gespeeld worden tussen Phil Taylor en Gary Anderson. Phil Taylor kwam weliswaar nog nooit door de eerste ronde van dit toernooi maar kende gisteren maar weinig moeite met Peter Wright. De 10-5 overwinning oogde soeverein en gaf ons het idee dat Taylor weer in vorm geraakt. Gary Anderson had meer moeite met James Wade maar liet uiteindelijk zien waarom hij de wereldkampioen én Premier League-winnaar van dit jaar is. Hij versloeg The Machine met 10-8. De finale wordt later vanavond gespeeld tussen de winnaars van Van Gerwen – Lewis en Taylor – Anderson.

Programma Dubai Darts Masters 2015

Halve finale
18:00 Phil Taylor – Gary Anderson 11-3
19:00 Michael van Gerwen – Adrian Lewis 11-9

Finale
Michael van Gerwen – Phil Taylor

Back To Top