Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Drie keer zilver voor dames op EK darts 2014

Irina Armstrong

EK darts 2014. Het Europees kampioenschap in Roemenië zit erop. Afgelopen zaterdag verloren Aileen de Graaf en Anneke Kuijten de dames koppelfinale met 5-6 van het Duitse koppel Irina Armstrong en Anne Willcomm. In het damesteam toernooi namen de Nederlandse dames het op tegen de Engelse dames. Nederland moet zich uiteindelijk met 3-9 gewonnen geven en eindigde zo op een 2e plaats.

Teleurstelling Nederlandse heren

Voor de Nederlandse heren eindigde het EK darts 2014 in een kleine teleurstelling. Er werd uiteindelijk een derde plek in het teamtoernooi behaald maar in het overall klassement eindigde de Nederlandse heren op een vijfde plaats. Uiteindelijk pakten de Nederlandse dames een zilveren plak in de koppels en een zilveren plak in het teamtoernooi en een zilveren plak overall.

Anneke Kuijten heeft een uitstekend EK debuut achter de rug.

Anneke Kuijten verliet Roemenië na haar EK debuut met drie zilveren medailles. De Nederlandse zei hier het volgende over: ‘M’n droom was één medaille en nu heb ik er drie! Ik ben ongelooflijk trots op ons team en uiteraard ook op de mannen’.

Ryan de Vreede volgend jaar ook bij TEAM Dennis

Na z’n succesvolle PDC Europea Tour 2014 is Ryan de Vreede ook volgend seizoen te zien in de kleuren van TEAM Dennis, het team dat geleid wordt door Dennis Gijsberts. De Vreede wist diverse malen het podium te halen en wedstrijden te winnen op het podium. TEAM Dennis zal De Vreede ook gaan steunen tijdens de PDC Europa Tour van 2015 en eventueel ook tijdens jeugdtours.

Back To Top