Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Dartsnieuws: Verschrikkelijke mededeling voor Phil Taylor

Phil Taylor Grand Slam of Darts

Het zullen voor Phil Taylor tijden zijn om het belang van de dartsport eens flink te relativeren. Waar hij eerder dit jaar nog flink baalde van zijn nederlaag tegen Gary Anderson in de finale van het WK Darten, zijn er nu ernstigere zaken aan de orde voor Taylor. Zijn moeder overleed onlangs op 74-jarige leeftijd.

Moeder Phil Taylor overleden

Afgelopen week was er al het opvallende nieuws dat Phil Taylor een toernooi in Nieuw-Zeeland moest verlaten. De reden van zijn vertrek uit Oceanië was dat hij het nieuws had gekregen dat zijn moeder niet lang meer te leven had. Inmiddels is de moeder van de beste darter die ooit bestaan heeft, overleden. Ze is 74 jaar geworden.

Na zijn terugkeer in Engeland zei Taylor: ‘Ik heb de afgelopen maanden veel tijd doorgebracht met mijn zieke moeder. Ik kreeg te horen dat het elk moment kon gebeuren. Ik hou van mijn familie’. Van de keuze om zijn prioriteit op dat moment bij privézaken te leggen, zal Phil Taylor dus geen spijt hebben gehad. Moeder Taylor leed al een hele tijd aan een ernstige longinfectie.

Uitslagen toernooien

Braulio Roncero wint Open Gorinchem. De oudgediende versloeg in de finale Arjan de Jong. In de finale kwam Roncero nog wel met 3-1 achter maar uiteindelijk was hij toch de sterk voor De Jong. Hij won uiteindelijk met 4-6.

De Open Dieze werd gewonnen door Jermaine Heijmans. In het toernooi in Den Bosch wist Heijmans Junni Ruiter te verslaan. Echt spannend werd de finale niet, Heijmans won eenvoudig met 5-2.

Bij het RIVU Koppeltoernooi waren Leo Hendriks en Ton Halberstadt de gelukkigen aan het eind van het toernooi. De overwinning was echter niet heel gelukkig, het duo versloeg Patrick Disco en Rick Leenheers met een klinkende 4-0 overwinning.

Back To Top