Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Dartsnieuws: Slecht nieuws voor Dutch Darts Masters 2015

Phil Taylor Dutch Darts Masters

Dartsnieuws. Nederland is op het gebied van darten een van de belangrijkste landen van de wereld. Naast de Britse landen is het eigenlijk vooral Nederland wat de klok slaat met gevestigde namen als Raymond van Barneveld, Vincent van der Voort en Michael van Gerwen. Tel daar nieuwelingen als Benito van de Pas en de comeback-kid Jelle Klaasen bij op en je hebt een mooi groepje darters. Toch heeft Nederland eigenlijk maar een groot toernooi in huis: de Dutch Darts Masters. En laat die nou net wat slecht nieuws hebben gehad.

Geen Taylor, Anderson en Lewis

Een flinke tegenvaller voor de Evenementenhal in Venray. Nadat zij eerder het goede nieuws kregen dat zij het podium mogen zijn van de Dutch Darts Masters 2015, kwam er deze week wat minder goede nieuws de Limburgse kant op. Grote namen als Phil Taylor, Gary Anderson en Adrian Lewis hebben namelijk aangegeven niet naar Venray af te reizen voor Nederlands belangrijkste dartsevent. Het toernooi zal begin juni worden afgewerkt in onze Zuidelijke provincie maar valt een week voor de World Cup of Darts in Frankfurt.

Wel Van Gerwen, Bunting en Chisnall op Dutch Darts Masters

Zonder het daadwerkelijk te hebben uitgesproken, lijkt dat dus de reden dat deze grote namen in de dartswereld het laten afweten op het thuistoernooi van onder andere Michael van Gerwen en Van der Voort. Dat het alsnog wel de moeite is om naar de Dutch Masters te gaan kijken, blijkt wel uit de namen die al wel bevestigd hebben richting ons koude kikkerlandje te komen. Zo hebben Premier League-spelers James Wade, Kim Huybrechts, James Wade, Stephen Bunting en Dave Chisnall al toegezegd op deelname voor de Dutch Masters. Tel daar outsiders als Simon Whitlock, Micheal Smith en Ian White bij op en je bent gegarandeerd van een prachtige dag vol darts. Naast de zestien darters die zich al geplaatst hebben, is er een week voor het toernooi ook nog een mogelijkheid voor vier andere Nederlandse darters om zich te plaatsen.

Back To Top