Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Perth Darts Masters 2017 live: Raymond van Barneveld dit keer beter?

Players Championship Super Series 2: Barney bouwt verder aan terugkeer

Raymond van Barneveld begint tijdens de Perth Darts Masters tegen Corey Cadby. In Melbourne verloor Barney nog met 6-4 van de Australische wereldkampioen darten bij de jeugd.

De getergde Hagenaar krijgt vandaag de kans om zijn verlies van een week terug recht te zetten op het podium van de World Series of Darts en de Tasmaanse duivel naar huis te sturen.

Perth Darts Masters 2017

De odds bij de bookies voor de partijen in de eerste ronde in Perth, lopen weer enorm uiteen: de gevestigde namen binnen de Europese PDC zijn laag, terwijl de minder bekende Australiërs en Nieuw-Zeelanders dubbele cijfers krijgen. De uitzonderingen zijn Corey Cadbey (die evenals Raymond van Barneveld bij de bookmakers 1.90 noteert voor de winst) en Kyle Anderson, die 3.30 noteert voor zijn match tegen phil Taylor.

Taylor zelf noteert 1.33 en is daarmee – op Van Barneveld na – de interessantste Europese darter vandaag om op in te zetten. De andere huishoudnamen noteren odds van net iets meer dan 1.00. Zo noteert Warren Hayes 15.00 en zijn tegenstander Wade slechts 1.03.

Omdat ze elkaar nooit eerder troffen, zijn deze cijfers vooral op verwachtingen gebaseerd, en nooit op verrassingen. Wade heeft zich in het verleden vaker latdarts wedden bookmakers Gettyen overdonderen. Interessanter is dan ook de correcte score voorspellen; zo betaalt bookmaker Mr Green je 5.50 keer je inzet als je inzet op een 6-3 overwinning van Wade.

Phil Taylor – Kyle Anderson

De winnaars van de vorige twee toernooien in de World Series of Darts, Kyle Anderson en Phil Taylor, treffen elkaar in Perth al meteen in hun eerste partij. Afgelopen weekend won Taylor in Melbourne. Het toernooi in Perth won hij al twee keer en ‘The Power’ is vastberaden om daar nog een derde titel aan toe te voegen voordat hij de dartssport voorgoed vaarwel zegt. Taylor won de Perth Darts Masters in 2014 en 2015.

“Het wordt een lastige partij tegen Kyle, want zijn zelfvertrouwen is enorm op dit moment en hij is echt een hele goede speler”, zei Taylor die enorm veel zin heeft om opnieuw in Perth te spelen. “Ik vond het de vorige keren te gek in Perth, en deze week wordt het opnieuw geweldig,” zei hij. “Perth is denk ik mijn favoriete plek in Australië”.

Thuiswedstrijd Kyle Anderson

Kyle Anderson, die een thuiswedstrijd speelt in zijn geboortestad, zei: “Het is goed om weer thuis te zijn, ik ben blij dat ik hier ben. Ik heb al eerder gezegd dat, als ik het voor elkaar krijg om zo te spelen op tv als ik doe op de vloer, dan kan ik het einde van een toernooi halen – wat de afgelopen weken wel is gebleken. Ik speel goed en ik kijk ernaar uit om mijn familie te zien en voor mijn vrienden te spelen en het gebulder weer te horen zoals ik dat de afgelopen jaren hier heb gehoord.

Peter Wright, die de finale in Melbourne verloor, opent tegen Rhys Mathewson. Precies een week geleden speelde hij ook tegen Mathewson en toen won Wright met 6-2.

Gary Anderson favoriet

Gary Anderson treft de Nieuw-Zeelander Rob Szabo, en James Wade speelt tegen qualifier Darren Hayes, die bovendien voor het eerst in een tv-toernooi speelt. Hayes veroverde zijn plek in Perth door het knockout- kwalificatietoernooi in de regio Pilbara in het westen van Australië te winnen.

Adam Rowe komt oorspronkelijk uit Perth en hij opent tegen Michael Smith. De van origine Nieuw-Zeelander Koha Kokiri treft Daryl Gurney. Simon Whitlock begint tegen Justin Thompson.

Vandaag wordt de eerste ronde gespeeld en morgen de kwartfinales. Op zondag volgen de halve finales en daarna de finale.

Doe een voorspelling! Inzetten doe je bij Mr Green!

Programma Perth Darts Masters

Speelschema vrijdag 25 augustus 2017
13:00 uur Nederlandse tijd

Michael Smith v Adam Rowe
Peter Wright v Rhys Mathewson
Daryl Gurney v Koha Kokiri
James Wade v Darren Hayes
Simon Whitlock v Justin Thompson
Phil Taylor v Kyle Anderson
Gary Anderson v Rob Szabo
Raymond van Barneveld v Corey Cadby
Best of 11 legs

Lees ook: live streaming darts kijken.

Zaterdag 26 augustus (13:00 uur Nederlandse tijd)
Kwartfinales
Best of 19 legs

Zondag 27 augustus (11:00 uur Nederlandse tijd)
Halve Finales
Finale
Best of 21 legs

Back To Top