Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Champions League of Darts 2016: Michael van Gerwen topfavoriet voor eindzege

Champions League of Darts 2016: Michael van Gerwen topfavoriet voor eindzege Getty

Champions League of Darts 2016. Op zaterdag 24 september gaat in Cardiff een nieuw darttoernooi van start: de Champions League of Darts. De acht beste spelers ter wereld zullen gaan strijden voor de titel.

De acht beste spelers worden geselecteerd op basis van de PDC Order of Merit, ook wel bekend als de wereldranglijst. Zij worden gesplitst in twee groepen van vier, waarna de beste twee spelers doorgaan naar de halve finale. De winnaar van dit toernooi mag 100.000 pond in ontvangst nemen.

Michael van Gerwen is als nummer één van de wereld ingedeeld in Groep A. De Nederlander wordt vergezeld door Phil Taylor, Peter Wright en Robert Thornton. De tweede groep, Groep B, bestaat uit Gary Anderson, Adrian Lewis, James Wade en Michael Smith

Veel interesse voor Champions League of Darts

Barry Hearn, voorzitter van de PDC, liet weten dat er veel interesse is in het tweedaags toernooi. ‘’Sinds dat we de Champions League of Darts in het leven hebben geroepen, is er vanuit heel het Verenigd Koninkrijk veel interesse om dit unieke toernooi bij te wonen.’’

‘’De Motorpoint Arena is een geweldige locatie voor een uniek toernooi als dit. Ik verwacht dat we ons op mogen gaan maken voor twee fantastische dagen met prachtige wedstrijden’’, aldus Hearn.

Wedden op Champions League of Darts

Back To Top