Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Eric Bristow in de Premier League Darts, Van der Voort verklapt geheim

Eric Bristow

Premier League Darts. Het is morgen weer tijd voor de Premier League Darts en naast de gebruikelijke tien namen, die elke donderdag mee doen, verschijnen er nog twee opvallende namen aan de oche.

Tussen al het dartsgeweld van namen als Phil Taylor, Michael van Gerwen en Gary Anderson maakt namelijk ook een oud-voetballer zijn opwachting. Voormalig voetballer van Liverpool en Ajax, Jan Molby, neemt het voor het goede doel op tegen Eric Bristow, vijfvoudig wereldkampioen darts en de vroegere mentor van Taylor.

Vincent van der Voort is nog niet gevraagd voor de Premier League Darts maar lijkt dit seizoen wel een poging te doen tot een topklassering.

Jan Molby tegen vijfvoudig wereldkampioen op de Premier League Darts

Jan Molby, de centrale middenvelder die groot werd in Amsterdam en uiteindelijk bij Liverpool uitgroeide tot cultheld, blijkt een aardig pijltje te kunnen gooien. Hij mag samen met Eric Bristow op de Premier League Darts uitmaken wie er een cheque van 5000 pond mag overhandigen aan goede doel naar keuze.

Makkelijk zal het echter niet worden voor de Deen. Zijn tegenstander won in de jaren ’80 maar liefst vijf keer het BDO wereldkampioenschap en lijkt dus de favoriet voor de genereuze gueste van de PDC.

Interview met Vincent van der Voort

In Nederland hebben we het al snel over de eerdergenoemde Van Gerwen en ook Raymond van Barneveld geniet een bekende status in Nederland. Echter, er kloppen een aantal grote namen op de deur die toegang geeft tot de top van de wereld.

Benito van de Pas brak afgelopen jaar officieel door in de PDC en ook Jelle Klaasen lijkt zijn oude vorm terug te hebben gevonden. Maar de Nederlander die misschien wel het dichtst bij de top zit is Vincent van der Voort.

De darter uit Purmerend bereikte ook bij het German Darts Championship de laatste acht en lijkt komend seizoen dus een serieuze gooi te doen naar een topklassering. Tegenover Dartsjournalist verklapte een van de snelste darters op deze aardbol zijn geheimen. Bekijk hierboven het interview met Vincent van der Voort.

Bekijk hier de uitslagen Premier League Darts van afgelopen week.

Back To Top