Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Auckland Darts Masters Michael van Gerwen – Raymond van Barneveld LIVE

Raymond van Barneveld Michael van Gerwen German Darts Masters programma wedden Getty

World Series of Darts. Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld hebben zich zonder problemen geplaatst voor de tweede ronde op de Auckland Darts Masters. Van Gerwen was te sterk voor Szabo en ‘Barney’ versloeg Ryder.

Net als de afgelopen twee weken spelen de twee Nederlanders tegen elkaar voor een plaats in de halve finale. Twee weken geleden was het Van Gerwen die won, vorige week nam Van Barneveld zijn revanche. Als we de bookmakers moeten geloven dan is het nu weer de beurt aan ‘Mighty Mike’ om als winnaar van het podium te stappen.

Kijk live naar Auckland Darts Masters

Gary Anderson net door

Wereldkampioen Gary Anderson kroop in de openingsronde door het oog van de naald. ‘The Flying Scotsman’ trof Rob Modra, maar had een beslissende leg nodig om zich te plaatsen voor de kwartfinales.

‘’Ik had Rob al tien jaar niet gezien en ik hoop dat het nu weer tien jaar gaat duren, want zijn finishes waren geweldig’’, aldus Anderson op PDC.tv. ‘’Scorend speelde ik sterk, maar ik miste teveel dubbels waardoor ik hem terug liet komen in de wedstrijd.’’

Gary Anderson vs Adrian Lewis

In de kwartfinale neemt Anderson het op tegen Adrian Lewis. ‘Jackpot’ kwam in de openingspartij in actie en won met 6-2 van David Platt. ‘’David is een goede vriend van me, dus ik ben blij dat ik hem gewonnen’’, grapte Lewis na afloop van zijn partij.

‘’David speelde erg goed, maar de 121-finish van mij veranderde de wedstrijd. Ik was scorend briljant en ook op het finishen was ik sterk. Als ik deze vorm vast kan houden dan maak ik een grote kans op de titel dit weekend.’’

Stephen Bunting uitgeschakeld door Simon Whitlock

Stephen Bunting had de ondankbare taak om te spelen tegen Simon Whitlock. De voormalig Lakeside-kampioen slaagde er echter niet in om ‘The Wizard’ te verslaan: 6-4. In de tweede ronde gaat Whitlock spelen tegen de als eerste geplaatste Phil Taylor, die een ‘whitewash’ uitdeelde aan Craigh Caldwell.

Uitslagen Auckland Darts Masters vrijdag 28 augustus

Adrian Lewis – David Platt 6-2
Peter Wright – Mark Cleaver 6-1
James Wade – Paul Nicholson 6-3
Phil Taylor – Craig Caldwell 6-0
Raymond van Barneveld – Loz Ryder 6-0
Stephen Bunting – Simon Whitlock 4-6
Michael van Gerwen – Rob Szabo 6-3
Gary Anderson – Rob Modra 6-5

Programma Auckland Darts Masters zaterdag 29 augustus

Kwartfinales
9:00 James Wade – Peter Wright
10:00 Michael van Gerwen – Raymond van Barneveld
10:45 Phil Taylor – Simon Whitlock
11:30 Gary Anderson – Adrian Lewis

Back To Top