Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Alan Norris topfavoriet voor titel Lakeside WK Darts 2015

Alan Norris

Lakeside Darts 2015. Het WK Darts 2015 bij de PDC is op dit moment in volle gang, maar op 3 januari 2015 gaat het WK Darts bij BDO van start: Lakeside World Professional Darts Championship. Alan ‘Chuck’ Norris wordt door veel kenners gezien als de grote topfavoriet voor het wereldkampioenschap.

Alan Norris

Alan Norris is de huidige nummer twee van de wereld en sinds 2009 een vaste deelnemer aan Lakeside. Tot aan 2013 kwam de Engelsman nooit verder dan de kwartfinale, maar vorig jaar verraste ‘Chuck’ met een plaats in de finale die hij verloor van Stephen Bunting.

Dit jaar schreef de 42-jarige Engelsman al de nodige toernooien op zijn naam en bereikte hij de kwartfinale op de Winmau World Masters. Zijn deelname aan de Grand Slam of Darts leverde Norris een plaats bij de laatste zestien op.

James Wilson

De 42-jarige James Wilson is onze tweede favoriet voor de titel op Lakeside 2015. De huidige nummer vijf van de British Darts Organisation begint aan zijn tweede Lakeside en schopte het dit jaar tot de kwartfinale. In deze kwartfinale was Norris met 5-2 te sterk.

De afgelopen twee jaar bereikte ‘Jammie Dodger’ drie keer de finale van een Major-toernooi. Nadat hij verliezend finalist was op de Winmau World Masters 2013 schreef hij de Zuiderduin Masters 2013 en de World Darts Trophy 2014 op zijn naam.

Martin Adams

De darter die onze top drie met favorieten voor Lakeside Darts Championship 2015 compleet maakt is Martin Adams. ‘Wolfie’ maakte zijn debuut op het WK Darts in 1994 en wist het toernooi in 2007, 2010 en 2011 te winnen. Tijdens de komende editie is Adams als tweede geplaatst wat automatisch zorgt voor hoge verwachtingen voor een goede prestatie van de 58-jarige Engelsman.

Nederlanders op Lakeside 2015

Wesley Harms, Remco van Eijden, Jeffrey de Graaf, Rick Hofstra, Willem Mandigers, Jan Dekker en Michel van der Horst zijn de Nederlandse heren op het WK Darts bij de British Darts Organisation. Van deze darters zijn de ogen vooral gericht op Harms. ‘Sparky’ begint volgende maand aan zijn derde WK en in de voorgaande twee edities bereikte hij steeds de halve finale op Lakeside.

Back To Top