Ga naar hoofdinhoud
#advertentie
Bet365 Sport – Nummer één voor dartsweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl

Aileen de Graaf wint Ladies Darts Organisation Toernooi

Scott Mitchell

Zondag stond het Ladies Darts Organisation toernooi op het programma. Dit toernooi is officieel erkend door de BDO. Aileen de Graaf wist in dit toernooi haar succesreeks voort te zetten. Aileen de Graaf wist in de finale met 4-1 te winnen van Deta Hedman. Door de overwinning zet Aileen de Graaf haar reeks van toernooiwinsten voort.

Later op de dag kwam Aileen de Graaf ook nog in actie op het Open Engeland. Ze kwam in actie in de halve finale. Hierin moest ze het opnemen tegen Trina Gulliver. Gulliver kon niet op tegen Aileen de Graaf, die goed in vorm is. De Graaf wist met 4-0 te winnen. In de finale was haar tegenstander Anastasia Dobromyslova. Aileen de Graaf kon haar reeks van toernooiwinsten hier niet voortzetten. De Russin was te sterk en wist met 4-3 te winnen.

Open Engeland

De overwinning van het Open Engeland bij de mannen ging naar Wesley Harms. Harms was lange tijd niet goed in vorm, maar lijkt met deze overwinning de weg naar boven weer te hebben gevonden. In de finale wist Harms Scott Mitchell te verslaan met 7-2. In de kwartfinale was Wesley Harms te sterk voor Wayne Warren (4-0). In de halve finale was Jamie Hughes de tegenstander van Wesley Harms. Ook hier wist Wesley Harms te overtuigen en won met 6-3.

Back To Top